FlashGet Cast > Hjälpcenter > [Användarguide]Hur man screen spegla Android/iOS till PC

[Användarguide]Hur man screen spegla Android/iOS till PC

2022-12-05

Med FlashGet Cast, kan du enkelt spegla dina Android- och iOS-enheter screen till din Windows/Mac-dator trådlöst eller via en USB cable.

Innan du kan börja använda screen spegel- och styrfunktioner med FlashGet Cast, måste du installera FlashGet Cast på din dator. Snälla du ladda ner FlashGet Cast från den officiella webbplatsen.

Spegla Android-enhet till PC

Screen spegla Android-enhet till Windows via en USB Cable

Det finns många fördelar med att använda en USB cable att spegla screen på din Android-enhet. För det första är det väldigt stabilt eftersom det inte påverkas av nätverkshastighet eller stabilitet, och du får en högupplöst screen utan någon fördröjning.

Steg för att spegla Android screen till PC via en USB cable följer:

Starta först FlashGet Cast på din dator och logga in på ditt konto (om du inte har ett konto kan du registrera dig för FlashGet gratis)

Använd USB cable för att ansluta din Android-enhet till din Windows PC. Ett popup-fönster visas på din Android-enhet som frågar om du vill aktivera USB-felsökning. Klick "OK. "

Obs: Om du inte känner till USB Debugging, se "Vad är USB Debugging och hur aktiverar jag det?"

Klicka vidare på din Android-enhet i listan över tillgängliga enheter på datorn.

Som ett resultat kommer din Android-enhet omedelbart screen spegling till din PC.

Vi har laddat upp en YouTube-video för att hjälpa dig att förstå den här guiden bättre och snabbare.

Spegla iPhone/iPad-enhet till PC

Screen spegla iPhone/iPad till Windows PC trådlöst (AirPlay)

AirPlay är det enklaste sättet att spegla screen på din iOS-enhet, men du måste ansluta din iOS-enhet och PC (inklusive Windows och MacBook) till samma nätverk. För det andra är det en premiumfunktion, så uppgradera ditt konto till FlashGet Cast Premium först.

Steg för att spegla iOS till Windows PC trådlöst (Wi-Fi) för att följa:

Starta först FlashGet Cast klient på din dator och logga in på ditt konto (om du inte har ett konto kan du registrera dig för FlashGet gratis)

Klicka sedan på AirPlay på FlashGet Cast panel. Se under tiden till att du har anslutit din iOS-enhet och PC till samma nätverk.

Dra neråt screen för att öppna kontrollcentret på din iOS-enhet, klicka på Screen Spegling och välj datorn med namnet "FlashGet Cast – XXX” i popup-listan.

Obs: Om du inte kan hitta namnet FlashGet Cast – XXX, se "Hur fixar jag att inga enheter upptäcks?"

Framför allt kommer din iOS-enhet att börja screen spegla till datorn framgångsrikt.

Vi har laddat upp en YouTube-video för att hjälpa dig att förstå den här guiden bättre och snabbare.

Screen spegla iPhone/iPad till Windows PC via USB Cable

Använda en USB cable för att spegla en iOS-enhets screen har flera fördelar. Det är väldigt stabilt och du får en högupplösning screen utan fördröjning.

Steg för att spegla iOS till Windows PC via USB cable att följa:

Starta först FlashGet Cast klient på din dator och logga in på ditt konto (om du inte har ett konto kan du registrera dig för FlashGet gratis)

Använda en USB cable för att ansluta din iOS-enhet till din PC, klicka dessutom på "iOS-enhet" i listan över tillgängliga enheter på din dator.

Ett popup-fönster med namnet "Litar du på datorn" visas på iOS-enheten. Tryck på "Trust" och ange upplåsningskoden.

Framför allt kommer iOS-enheten att börja screen spegling till PC.

Vi har laddat upp en YouTube-video för att hjälpa dig att förstå den här guiden bättre.