FlashGet Cast > Hjälpcenter > FlashGet Cast Vanliga frågor

FlashGet Cast Vanliga frågor

2022-12-05

Här hittar du alla FlashGet Cast Vanliga frågor och hjälpguider.

Is FlashGet Cast säker?

FlashGet Casts fjärrtjänst använder p2p (peer-to-peer) direktanslutningsteknik. Överföringar görs endast mellan klienter, utan att gå via en reläserver. På grund av nätverksbegränsningar går överföringen endast via reläservern om klienten inte kan ansluta via p2p-kanalen. Våra servrar lagrar ingen data eller innehåll som du överför för att säkerställa användarnas integritet. Innehållet är krypterat med AES från slut till ände för att säkerställa säker överföring.

Hur uppdaterar du Windows?

1. Välj Start-knappen och välj sedan Inställningar > Uppdatering och säkerhet > Windows Uppdatering.

2. Om du vill söka efter uppdateringar manuellt, välj Sök efter uppdateringar.

3. Välj Avancerade alternativ och välj sedan Automatisk (rekommenderas) under Välj hur uppdateringar installeras.

Vad är Bluetooth Low Energy (BLE)?

Bluetooth Low Energy (BLE) är en trådlös kommunikationsteknik med låg effekt som kan användas över korta avstånd för att göra det möjligt för smarta enheter att kommunicera. Några av de enheter du interagerar med dagligen, som din smartphone, smartklocka, träningsspårare, trådlösa hörlurar och dator, använder BLE för att skapa en sömlös upplevelse mellan dina enheter.

Om din Windows 10-datorn stöder inte Bluetooth Low Energy (BLE), vi ger dig en länk för att köpa en BLE-enhet:

BLE köplänk (FlashGet Affär)

BLE köplänk (Amazon)

Hur ansluter jag iOS till PC via Bluetooth?

Om Bluetooth fungerar onormalt, prova följande:

1. Glöm Bluetooth-parning både på PC och iOS
  2. omstart FlashGet Cast. När Bluetooth-guidesidan för FlashGet Cast dyker upp, efter att 2 identiska Bluetooth-enhetsnamn visas på telefonen, initiera Bluetooth-anslutning från iOS. Om en Bluetooth-förfrågan dyker upp innan du gör någon Bluetooth-anslutning, klicka INTE på Bekräfta.
  3. Om du inte upptäcker två identiska Bluetooth, avsluta inställningarna på telefonen och öppna den sedan igen.
  4. Om det fortfarande misslyckas, starta om datorn.

Annan åtgärd:

1. Ladda ner Lightblue från App Store.
  2. Öppen FlashGet Cast och gå in på Bluetooth-guidesidan.
  3. Anslut Bluetooth med Lightblue.

Behöver jag jailbreaka min iPhone eller iPad för att kunna använda FlashGet Cast?

Oavsett om du vill använda FlashGet Cast för screen spegling eller styr din iPhone eller iPad via datorn, du behöver inte jailbreak din iPhone eller iPad.

Vad är datorsystem kompatibla med FlashGet Cast?

FlashGet Cast är kompatibel med Win 7 och Win 10.

1. Med Win 7,

• iOS: Stöder screen spegling funktion.
  • Android: Stöder screen spegla och styra din Android-telefon.

2. Med Win 10,

• iOS: Stöder screen spegla och styra din iPhone.
  • Android: Stöder screen spegla och styra din Android-telefon.

Vad ska jag göra när min dator inte kan känna igen min telefon?

När Android-enheten är ansluten till datorn via en USB cable, kanske datorn inte kan känna igen Android-enheten eller misslyckas med att ansluta till Android-enheten via en USB cable.

Prova följande guide:

1. Gå till utvecklaralternativet för din Android-enhet för att bekräfta om [USB-felsökning] är aktiverat.

2. Gå till utvecklaralternativen för Android-enheten, klicka på [Återkalla USB-felsökningsbehörigheter – OK] och anslut sedan USB-enheten igen cable. Ett popup-fönster [Tillåt USB-felsökning?] visas. Välj [Tillåt alltid från den här datorn] och tryck på [OK].

3. Byt USB-anslutningsläge. Olika tillverkare kommer att ha olika sätt att byta USB-anslutningsläge.

• För Android 8.0 och senare: ställ in USB-läget till Charge Only (annars kommer icke-rooten att få ett fel efter att USB-enheten kopplats bort cable)
  • För Android 8.0 nedan: ställ in USB-läget till MTP

4. Använd en annan USB-port på datorn eller byt ut en annan USB cable.

5. Starta om datorn och Android-enheten.

Vilken typ av Bluetooth-adapter behöver jag?

1. Varför gör det FlashGet Cast behöver Bluetooth-stöd?

Windows Systemet driver iOS-enheter och måste vara anslutet via Bluetooth för närvarande.

2. Vilken typ av Bluetooth-adapter behöver jag köpa?

Du måste köpa en Bluetooth 5.0-adapter som stöder Bluetooth Low Energy (BLE).

3. Att köpa en Bluetooth-adapter med BLE-stöd.

>>> Klicka för att köpa

(1) Klicka för att köpa samma Bluetooth-adapter, testad av FlashGet Cast tekniska team kan möta användarnas behov.

Obs: Denna produkt är inte en varumärkeskampanj. Om du stöter på problem relaterade till varor (logistik, kvalitet), tveka inte att ta kontakt med handlaren för att lösa

(2) Du kan köpa andra märken av Bluetooth 5.0-adaptrar som stöder BLE.