FlashGet Cast > Hjälpcenter > Hur fixar jag att inga mobila enheter upptäcks?

Hur fixar jag att inga mobila enheter upptäcks?

2022-12-06

Vad ska du göra när du stöter på "Mobile Device Not Found" när du använder AirPlay? Dataöverföring mellan Apple-enheter, inklusive screen delning och filöverföring, uppnås ofta baserat på mekanismen för AirPlay. Den här artikeln kommer att visa dig hur du fixar det i detalj.

1. Förkontrollera iDevice och AirPlay

Kontrollera följande två punkter innan du läser denna handledning:

• Dina iOS-enheter är inte trasiga.
  • Dina enheter är iOS system utrustade med AirPlay funktioner.
  • När man använder FlashGet Cast, kan du stöta på problem som AirPlay kan inte visas eller behöver inte svara på kontrollcentret på din iPhone eller iPad. Här är flera detaljerade metoder som hjälper dig att fixa AirPlay problem.

2. Lösningar till AirPlay problem

• Kontrollera Wi-Fi på dina iOS-enheter och PC

Det kan finnas vissa problem med Wi-Fi-nätverket på dina iOS-enheter eller PC om AirPlay visas inte i kontrollcentret när iOS-inspelaren har startats. Observera att iOS-enheter och PC måste vara anslutna till samma nätverk. Om det inte fungerar måste du starta om ditt Wi-Fi för att få ett skott.

Observera att företagsnätverk ofta kan blockera många portnummer från att kommunicera över nätverk. Därför måste du låta din tekniker tillåta att TCP-portarna 36666, 36667, 6000 och 6001 är öppna för anslutning. FlashGet Cast kommer sannolikt inte att fungera över undernät eller VLAN om inte särskilda åtgärder har vidtagits.

• Kontrollera brandväggen på datorn

AirPlay problem kan också orsakas av Windows Brandväggar som blockerar vissa funktioner i FlashGet Cast. Om så är fallet måste du höja blockaden manuellt. Fortsätt enligt följande:

På din PC, öppna "Kontrollpanelen"> "System och säkerhet"> "Windows Brandvägg” > ”Tillåt en app eller funktion Windows Brandvägg,” då kan du hitta FlashGet Cast på "Tillåtna appar och funktioner." Markera rutorna "Privat" och "Offentlig" för att tillåta den här appen att kommunicera igenom Windows Brandvägg.

Anmärkningar: Förutom "Mobile Device Not Found", om du stöter på problem när du använder FlashGet Cast, du kan kontrollera FlashGet Cast Vanliga frågor för lösningar. Om du behöver hjälp är du välkommen att kontakta kundtjänst på Stöd@flashget.com

Kommentarer

1. FlashGet Cast

Hej, snyggt inlägg. Det finns ett problem med din webbplats i webbutforskaren,
    kan kolla detta? IE är ändå marknadsplatsen
    ledare och en stor del av folk kommer att lämna utanför
    ditt utmärkta skrivande på grund av detta problem.