FlashGet Cast > Hulp Centrum > [Gebruikershandleiding]Hoe screen spiegel Android/iOS naar pc

[Gebruikershandleiding]Hoe screen spiegel Android/iOS naar pc

2022-12-05

met FlashGet Cast, kunt u eenvoudig uw Android- en iOS-apparaat spiegelen screen aan jouw Windows/Mac-computer draadloos of via een USB cable.

Voordat u de . kunt gaan gebruiken screen spiegel- en besturingsfuncties met FlashGet Cast, moet u installeren FlashGet Cast op jouw computer. Alsjeblieft Download FlashGet Cast van de officiële website.

Spiegel Android-apparaat naar pc

Screen mirror Android-apparaat naar Windows via een USB Cable

Het gebruik van een USB heeft veel voordelen cable spiegelen aan de screen van uw Android-apparaat. Ten eerste is het erg stabiel omdat het niet wordt beïnvloed door netwerksnelheid of stabiliteit, en krijg je een high-definition screen zonder enige vertraging.

Stappen om Android te spiegelen screen naar pc via een USB cable volgen:

Start eerst de FlashGet Cast op uw computer en log in op uw account (als u geen account heeft, kunt u Meld je aan voor FlashGet gratis)

Gebruik de USB cable om uw Android-apparaat te verbinden met uw Windows PC. Er verschijnt een pop-upvenster op uw Android-apparaat waarin u wordt gevraagd of u USB-foutopsporing wilt inschakelen. Klik "OK. '

Opmerking: als u niets weet over USB-foutopsporing, raadpleegt u "Wat is USB-foutopsporing en hoe schakel je dit in?"

Klik verder op uw Android-apparaat in de lijst met beschikbare apparaten op de computer.

Als gevolg hiervan zal uw Android-apparaat onmiddellijk screen spiegelen naar uw pc.

We hebben een YouTube-video geüpload om u te helpen deze handleiding beter en sneller te begrijpen.

Spiegel iPhone/iPad-apparaat naar pc

Screen iPhone/iPad spiegelen naar Windows PC draadloos (AirPlay)

AirPlay is de gemakkelijkste manier om de spiegel te spiegelen screen van uw iOS-apparaat, maar u moet uw iOS-apparaat en pc (inclusief Windows en MacBook) op hetzelfde netwerk. Ten tweede is het een premiumfunctie, dus upgrade uw account naar FlashGet Cast Premium kopen.

Stappen om iOS naar te spiegelen Windows PC draadloos (Wi-Fi) om te volgen:

Start eerst de FlashGet Cast client op uw computer en log in op uw account (als u geen account heeft, kunt u Meld je aan voor FlashGet gratis)

Klik vervolgens op AirPlay op de FlashGet Cast paneel. Zorg er ondertussen voor dat u uw iOS-apparaat en pc op hetzelfde netwerk hebt aangesloten.

Veeg de screen om het controlecentrum op uw iOS-apparaat te openen, klikt u op Screen Mirroring, en selecteer de computer met de naam "FlashGet Cast – XXX” in de pop-uplijst.

Opmerking: als u de naam niet kunt vinden FlashGet Cast – XXX, zie "Hoe repareer ik dat er geen apparaten worden ontdekt?"

Bovenal zal uw iOS-apparaat beginnen screen mirror met succes naar de pc.

We hebben een YouTube-video geüpload om u te helpen deze handleiding beter en sneller te begrijpen.

Screen iPhone/iPad spiegelen naar Windows Pc via een USB Cable

Met behulp van een USB cable om die van een iOS-apparaat te spiegelen screen heeft meerdere voordelen. Het is erg stabiel en je krijgt een high-definition screen zonder vertraging.

Stappen om iOS naar te spiegelen Windows Pc via een USB cable volgen:

Start eerst de FlashGet Cast client op uw computer en log in op uw account (als u geen account heeft, kunt u Meld je aan voor FlashGet gratis)

Met behulp van een USB cable om uw iOS-apparaat met uw pc te verbinden, klikt u bovendien op "iOS-apparaat" in de lijst met beschikbare apparaten op uw computer.

Er verschijnt een pop-upvenster met de naam "Vertrouwt u de computer" op het iOS-apparaat. Tik op "Vertrouwen" en voer de ontgrendelingscode in.

Bovenal zal het iOS-apparaat beginnen screen spiegelen naar de pc.

We hebben een YouTube-video geüpload om u te helpen deze handleiding beter te begrijpen.

Heb je vragen? Stel ze hier.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *