FlashGet Cast > Hulp Centrum > Hoe USB-foutopsporing inschakelen?

Hoe USB-foutopsporing inschakelen?

2022-12-06

Met USB-foutopsporing kunnen Android-apparaten communiceren via een USB-verbinding met Android SDK (Software Development Kit ). Voor niet-geroote apparaten, als u de FlashGet Cast screen spiegelen, screencastING, en besturingsfunctie, is het essentieel om USB-foutopsporing in te schakelen om de root-vrije installatie van uit te voeren FlashGet Cast Persoonlijke editie. Met andere woorden, naar screen spiegel Android naar een Windows PC, moet u deze inschakelen.

Hoe USB-foutopsporing op Android inschakelen?

Meestal zijn de stappen als volgt.

• Open de systeeminstellingen van het apparaat en voer [Over apparaat (telefoon)] in.
  • Klik meerdere keren op [Intern versienummer] (meestal 7 keer) en zie vervolgens "U bevindt zich nu in de ontwikkelaarsmodus".
  • Zoek [Opties voor ontwikkelaars] in de instellingen, voer het in en schakel [USB-foutopsporing] in.

NOTITIE: Als u apparaten van het volgende merk gebruikt, moet u enkele aanvullende instellingen uitvoeren terwijl u USB-foutopsporing voor uw apparaten inschakelt:

Hoe USB-foutopsporing aan te zetten Xiaomi?

Open "Instellingen" - "Mijn apparaat" - "Alle specificaties" op uw telefoon. Nadat u 7-10 keer op "MIUI-versie" hebt geklikt, ziet u een bericht met de tekst "U bevindt zich in de ontwikkelaarsmodus".

Ga naar "Aanvullende instellingen" - "Opties voor ontwikkelaars", open "USB-foutopsporing" en klik op "USB-foutopsporing toestaan". Klik op "OK" in het pop-upvenster om USB-foutopsporing met succes in te schakelen.

Xiaomi-apparaten moeten ook "USB-foutopsporing (beveiligingsinstellingen)" inschakelen. Anders kunt u alleen de screen spiegelen functie en geen controle over uw Android-telefoon.

Ga naar "Aanvullende instellingen" - "Opties voor ontwikkelaars", open "USB-foutopsporing (beveiligingsinstellingen)" en blijf klikken op "Volgende" en klik op "Accepteren".

Hoe USB-foutopsporing aan te zetten Vivo?

Android 10.x (Origineel besturingssysteem 1.x)

Ga naar "Instellingen" - "Systeembeheer" - "Over de telefoon" - "Versie-info" en tik 7-10 keer op "Softwareversie" om de ontwikkelaarsmodus in te schakelen.

Keer terug naar de vorige pagina en ga naar 'Opties voor ontwikkelaars'. Schakel "USB-foutopsporing" in en tik op "OK".

Android 8.x~9.x (Funtouch OS 4.x ~ 9.0)

Ga naar "Instellingen" - "Meer instellingen" - "Over de telefoon". Zoek "Softwareversie" en tik er 7-10 keer op om de ontwikkelaarsmodus in te schakelen.

Ga terug naar "Meer instellingen" - "Opties voor ontwikkelaars". Schakel "USB-foutopsporing" in en tik op "OK" om USB-foutopsporing in te schakelen!

Hoe USB-foutopsporing aan te zetten HUAWEI?

Verschillende modellen en Android-systemen kunnen enigszins verschillen in werking. Hieronder volgen gedetailleerde tutorials voor het instellen van andere Android-systemen.

Harmonie en EMUI 10.x (Android 10.x)

Ga naar "Instellingen" - "Over de telefoon", tik 7-10 keer achter elkaar op "Build-nummer" en je ziet "Je bent nu een ontwikkelaar!"

Ga terug naar het vorige menu en ga naar "Systeem en updates" - "Opties voor ontwikkelaars" (Op dit moment zijn de ontwikkelaarsopties standaard ingeschakeld), scrol omlaag om USB-foutopsporing te vinden en in te schakelen en klik op "OK" in het pop-upvenster .

EMUI 8~9 (Android 8~9)

Ga naar "Instellingen" - "Systeem" - "Over de telefoon", klik 7-10 keer achter elkaar op "Buildnummer" om de "Ontwikkelaarsmodus" in te schakelen.

Keer terug naar de vorige pagina, ga naar "Opties voor ontwikkelaars", schakel USB-foutopsporing in en klik op "OK". Schakel 'ADB-foutopsporing toestaan ​​in modus alleen opladen' in.

EMUI 5.x (Android 7.x) en hoger

Ga naar "Instellingen" - "Over de telefoon". Tik 7-10 keer op "Build-nummer" om "Ontwikkelaarsmodus" in te schakelen.

Ga naar "Instellingen" - "Opties voor ontwikkelaars", schakel "Opties voor ontwikkelaars" in, schakel "USB-foutopsporing" in, klik op "OK" in het pop-upvenster.

Schakel "ADB-foutopsporing in modus alleen opladen toestaan" in en klik op "OK" om het met succes in te stellen.

Hoe USB-foutopsporing aan te zetten Samsung?

Voor Samsung Android 8.x~12.x

Open "Instellingen" - "Over de telefoon" - "Software-informatie", klik 7-10 keer op "Buildnummer" om de ontwikkelaarsmodus in te schakelen. U zult zien "Ontwikkelaarsmodus is ingeschakeld."

Keer terug naar de vorige pagina en zoek 'Opties voor ontwikkelaars'. De ontwikkelaarsmodus is standaard ingeschakeld. Schakel "USB-foutopsporing" in en klik op "OK".

Selecteer in de "Standaard USB-configuratie" "Alleen telefoon opladen" om USB-foutopsporing met succes in te schakelen!

Voor Samsung Android 6.x

Ga naar "Instellingen" - "Over apparaat" - "Software-info." Klik 7-10 keer op "Buildnummer" om de ontwikkelaarsmodus in te schakelen.

Keer terug naar de vorige pagina om de "Opties voor ontwikkelaars" te vinden. Ontwikkelaarsopties zijn standaard ingeschakeld. Zoek en schakel USB-foutopsporing in. Klik op "OK" om USB-foutopsporing met succes in te schakelen!

Voor Samsung Android 5.x

Ga naar 'Instellingen' op je telefoon, scrol naar beneden en zoek 'Over apparaat'. Klik 7-10 keer op Build-nummer om de ontwikkelaarsmodus in te schakelen.

Keer terug naar de vorige pagina en "Ontwikkelaarsopties" verschijnen in de instellingen. Schakel de ontwikkelaarsopties in en selecteer "OK" in het pop-upvenster. Vervolg vervolgens het menu om "USB-foutopsporing" te vinden en in te schakelen en kies "OK" in het pop-upvenster.

Hoe USB-foutopsporing op OPPO inschakelen?

Kleuren Versie 7.x en hoger (Android 10.x en hoger)

Ga naar "Instellingen" - "Over de telefoon" - "Versie", tik 7-10 keer op "Buildnummer" om de ontwikkelaarsmodus in te schakelen. Er verschijnt een pop-up met de tekst: “Je bent nu in de ontwikkelaarsmodus! “

Ga naar "Instellingen" - "Aanvullende instellingen" - "Opties voor ontwikkelaars" op uw telefoon en de ontwikkelaarsopties worden standaard ingeschakeld. Schakel "USB-foutopsporing" in en tik op "OK".

Selecteer "Opladen" in de "Standaard USB-configuratie". Selecteer "Geen gegevensoverdracht" in "USB-configuratie selecteren". Zoek en schakel "Toestemmingscontrole uitschakelen" in. Dan schakel je USB-foutopsporing met succes in!

Kleurenversie 5.x (Android 7~9)

Ga naar "Instellingen" - "Over de telefoon" en tik 7-10 keer op "Buildnummer" om de ontwikkelaarsmodus in te schakelen. Er verschijnt een pop-up met de tekst: "U bevindt zich nu in de ontwikkelaarsmodus! “

Ga naar "Instellingen" - "Aanvullende instellingen". Ga naar 'Opties voor ontwikkelaars'. Schakel "USB-foutopsporing" in en klik op "Bevestigen".

Selecteer 'Opladen' in 'USB-configuratie selecteren'. Zoek en schakel "Toestemmingscontrole uitschakelen" in, waarna u USB-foutopsporing met succes inschakelt!

Conclusie

Als je telefoon werkt Android 4.2.2 of hoger, ziet u mogelijk het pop-upvenster wanneer u uw apparaat op uw pc aansluit. Gelieve dit na te kijken [Sta foutopsporing vanaf deze computer altijd toe] en klik op [OK] om USB-foutopsporing op de pc toe te staan.

Als u per ongeluk op Annuleren hebt geklikt, koppelt u het apparaat los van de pc en sluit u het opnieuw aan zodat het pop-upvenster weer wordt weergegeven.

Nadat de USB-foutopsporing is ingeschakeld, kunt u de FlashGet Cast's USB-functie aan cast en bedien uw Android-apparaat (Hoe Android-apparaat te bedienen vanaf Windows Pc via FlashGet Cast?)

Heb je vragen? Stel ze hier.

1. FlashGet Cast

Ik weet niet of ik het alleen ben of dat iedereen het tegenkomt
    problemen met je blog. Het lijkt alsof een deel van de tekst op je berichten staat
    wegrennen van de screen. Kan iemand anders feedback geven en me laten weten of dit ook met hen gebeurt?

Dit kan een probleem zijn met mijn internetbrowser omdat ik dit eerder heb meegemaakt.
    Waardeer het

1. FlashGet Cast

Bedankt, misschien kunt u een andere browser proberen om te zien of het probleem zich nog steeds voordoet.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *