FlashGet Cast > Hulp Centrum > FlashGet Cast Veelgestelde vragen

FlashGet Cast Veelgestelde vragen

2022-12-05

Hier vind je alle FlashGet Cast Veelgestelde vragen en hulpgidsen.

Is FlashGet Cast veilig?

FlashGet Cast's externe service gebruikt p2p (peer-to-peer) directe verbindingstechnologie. Overdrachten worden alleen tussen clients uitgevoerd, zonder tussenkomst van een relayserver. Vanwege netwerkbeperkingen gaat de overdracht alleen via de relayserver als de client geen verbinding kan maken via het p2p-kanaal. Onze servers slaan geen gegevens en inhoud op die u verzendt om de privacy van gebruikers te waarborgen. De inhoud is versleuteld met end-to-end AES om een ​​veilige overdracht te garanderen.

Hoe u uw kunt updaten Windows?

1. Selecteer de knop Start en selecteer vervolgens Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Windows Update.

2. Als u handmatig op updates wilt controleren, selecteert u Controleren op updates.

3. Selecteer Geavanceerde opties en selecteer onder Kies hoe updates worden geïnstalleerd de optie Automatisch (aanbevolen).

Wat is Bluetooth Low Energy (BLE)?

Bluetooth Low Energy (BLE) is een energiezuinige draadloze communicatietechnologie die over een korte afstand kan worden gebruikt om slimme apparaten te laten communiceren. Sommige apparaten waarmee u dagelijks communiceert, zoals uw smartphone, smartwatch, fitnesstracker, draadloze hoofdtelefoons en computer, gebruiken BLE om een ​​naadloze ervaring tussen uw apparaten te creëren.

Als uw Windows 10-computer ondersteunt geen Bluetooth Low Energy (BLE), we bieden u een link om een ​​BLE-apparaat te kopen:

BLE-aankooplink (FlashGet Winkel)

BLE-aankooplink (Amazon)

Hoe verbind ik de iOS met pc via Bluetooth?

Als Bluetooth abnormaal werkt, probeer dan het volgende:

1. Vergeet Bluetooth-koppeling zowel op pc als iOS
  2. Reboot FlashGet Cast. Wanneer de Bluetooth-gidspagina van FlashGet Cast verschijnt, nadat 2 identieke Bluetooth-apparaatnamen op de telefoon verschijnen, start u de Bluetooth-verbinding vanaf iOS. Als er een Bluetooth-verzoek verschijnt voordat u een Bluetooth-verbinding uitvoert, klik dan NIET op Bevestigen.
  3. Als u geen 2 identieke Bluetooth kunt vinden, sluit u de instellingen op de telefoon en opent u deze opnieuw.
  4. Als het nog steeds niet lukt, start u de pc opnieuw op.

andere maatregel:

1. Download Lightblue uit de App Store.
  2. Openen FlashGet Cast en ga naar de Bluetooth-gidspagina.
  3. Verbind Bluetooth met Lightblue.

Moet ik mijn iPhone of iPad jailbreaken om te gebruiken FlashGet Cast?

Of je nu wilt gebruiken FlashGet Cast For screen spiegelen of bedien je iPhone of iPad via de computer, dat hoeft niet jailbreak uw iPhone of iPad.

Waarmee zijn computersystemen compatibel FlashGet Cast?

FlashGet Cast is compatibel met Win 7 en Win 10.

1. Met Win 7,

• iOS: Ondersteunt screen spiegelen functie.
  • Android: Ondersteunt screen mirroring en controle van uw Android-telefoon.

2. Met Win 10,

• iOS: Ondersteunt screen spiegelen en besturen van je iPhone.
  • Android: Ondersteunt screen mirroring en controle van uw Android-telefoon.

Wat moet ik doen als mijn computer mijn telefoon niet herkent?

Wanneer het Android-apparaat via een USB op de computer is aangesloten cable, kan de computer het Android-apparaat mogelijk niet herkennen of geen verbinding maken met het Android-apparaat via een USB cable.

Probeer de volgende gids:

1. Ga naar de ontwikkelaarsoptie van uw Android-apparaat om te bevestigen of [USB-foutopsporing] is ingeschakeld.

2. Ga naar de ontwikkelaarsopties van het Android-apparaat, klik op [USB-foutopsporingsautorisaties intrekken - OK] en sluit de USB opnieuw aan cable. Er verschijnt een pop-upvenster [USB-foutopsporing toestaan?]. Selecteer [Altijd toestaan ​​vanaf deze computer] en tik op [OK].

3. Schakel de USB-verbindingsmodus om. Verschillende fabrikanten hebben verschillende manieren om de USB-verbindingsmodus te wijzigen.

• Voor Android 8.0 en hoger: stel de USB-modus in op Alleen opladen (anders krijgt de niet-root een storing na het loskoppelen van de USB cable)
  • Voor Android 8.0 hieronder: stel de USB-modus in op MTP

4. Gebruik een andere USB-poort van de computer of vervang een andere USB cable.

5. Start de computer en het Android-apparaat opnieuw op.

Wat voor Bluetooth-adapter heb ik nodig?

1. Waarom wel FlashGet Cast Bluetooth-ondersteuning nodig?

Windows systeem werkt met iOS-apparaten en moet momenteel via Bluetooth zijn verbonden.

2. Wat voor soort Bluetooth-adapter moet ik kopen?

U moet een Bluetooth 5.0-adapter aanschaffen die Bluetooth Low Energy (BLE) ondersteunt.

3. Om een ​​Bluetooth-adapter met BLE-ondersteuning aan te schaffen.

>>> Klik om te kopen

(1) Klik om dezelfde Bluetooth-adapter te kopen, getest door FlashGet Cast technisch team kan voldoen aan de behoeften van gebruikers.

Opmerking: dit product is geen merkpromotie. Als u problemen ondervindt met betrekking tot goederen (logistiek, kwaliteit), aarzel dan niet om contact op te nemen met de handelaar om deze op te lossen

(2) U kunt Bluetooth 5.0-adapters van andere merken kopen die BLE ondersteunen.

Heb je vragen? Stel ze hier.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *