FlashGet Cast > Hulp Centrum > Hoe repareer ik dat er geen mobiele apparaten worden ontdekt?

Hoe repareer ik dat er geen mobiele apparaten worden ontdekt?

2022-12-06

Wat moet u doen als u tijdens het gebruik "Mobiel apparaat niet gevonden" tegenkomt AirPlay? Gegevensoverdracht tussen Apple-apparaten, inclusief screen delen en bestandsoverdracht, wordt vaak bereikt op basis van het mechanisme van AirPlay. Dit artikel laat u in detail zien hoe u dit kunt oplossen.

1. Controleer vooraf iDevice en AirPlay

Controleer de volgende twee punten voordat u deze zelfstudie leest:

• Je iOS-apparaten zijn niet kapot.
  • Jouw apparaten zijn dat iOS systemen uitgerust met de AirPlay functies.
  • Tijdens gebruik FlashGet Cast, kunt u problemen tegenkomen die AirPlay kan niet worden weergegeven of hoeft niet te reageren op het Control Center van uw iPhone of iPad. Hier zijn verschillende gedetailleerde methoden om u te helpen bij het oplossen AirPlay problemen.

2. Oplossingen voor AirPlay problemen

• Controleer wifi op uw iOS-apparaten en pc

Er kunnen enkele problemen zijn met het Wi-Fi-netwerk van uw iOS-apparaten of pc als AirPlay verschijnt niet in het Control Center wanneer de iOS-recorder is gestart. Merk op dat de iOS-apparaten en pc op hetzelfde netwerk moeten zijn aangesloten. Als het niet werkt, moet je je wifi opnieuw opstarten om een ​​kans te maken.

Houd er rekening mee dat bedrijfsnetwerken vaak veel poortnummers blokkeren voor communicatie via netwerken. Daarom moet u uw technicus toestemming geven om TCP-poorten 36666, 36667, 6000 en 6001 open te laten staan ​​voor verbinding. FlashGet Cast zal waarschijnlijk niet werken op subnetten of VLAN's, tenzij er speciale stappen zijn genomen.

• Controleer de firewall op de computer

AirPlay problemen kunnen ook worden veroorzaakt door Windows Firewalls blokkeren sommige functies van FlashGet Cast. Dan moet u de blokkade handmatig opheffen. Ga als volgt verder:

Open op uw pc "Configuratiescherm"> "Systeem en beveiliging"> "Windows Firewall" > "Sta een app of functie toe Windows Firewall”, dan kun je vinden FlashGet Cast op 'Toegestane apps en functies'. Vink de vakjes "Privé" en "Openbaar" aan om deze app te laten communiceren Windows Firewall.

Note: naast "Mobiel apparaat niet gevonden", als u problemen ondervindt tijdens het gebruik FlashGet Cast, u kunt de FlashGet Cast Veelgestelde vragen voor oplossingen. Als je hulp nodig hebt, neem dan gerust contact op met de klantenservice via ondersteuning@flashget.com

Heb je vragen? Stel ze hier.

1. FlashGet Cast

Hallo, Nette post. Er is een probleem met uw website in Web Explorer,
    mag dit controleren? IE is niettemin de marktplaats
    leider en een groot deel van de mensen zal weglaten
    uw uitstekende schrijven vanwege dit probleem.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *